miércoles, 1 de mayo de 2024

Amazon, els reis de les ofertes s'instauren a Catalunya

 


Amazon, el gegant nord-americà de comerç electrònic i reis de les ofertes online ja que destaquen per oferir sempre els preus més baixos, ha confirmat que manté les seves inversions a Catalunya malgrat els últims esdeveniments com la DIU o l'aplicació del 155, i alhora ha constatat que les vendes de productes catalans en la seva plataforma es mantenen.


"Els plans d'inversió es mantenen a Catalunya", va comunicar el vicepresident i country manager d'Amazon.es i Amazon.it, François Nuyts, advertint que el centre del Prat (Barcelona) es troba ja "en ple funcionament".


També se l'ha preguntat si la plataforma ha patit d'algun tipus de boicot als productes catalans descendint així les seves vendes al que François Nuyts ha assegurat que no tenen constància d'una baixada de les compres d'aquest tipus de productes. D'aquesta manera, Amazon continua apostant per invertir i créixer a Espanya, després d'anunciar obrir noves estacions logístiques a Getafe (Madrid), a Sevilla i una altra a Paterna (València) integrades en la seva xarxa logística a Espanya.


A més, té prevista l'obertura d'un nou centre logístic a Illescas (Toledo) i una estació logística a Alcobendas (Madrid), entre d'altres. Nuyts ja va comentar a l'inici de la campanya del 'Black Friday', possiblement el més gran i més esperat dia de les ofertas en Amazon, la adquisició d'un centre logístic en San Fernando d'Henares (Madrid), que la multinacional segueix apostant per créixer a Espanya en el marc del seu desenvolupament en el mercat nacional, encara que de moment no hi ha cap nova inversió confirmada. Amazon compta a més amb dos centres logístics urbans a Madrid i Barcelona per proporcionar lliuraments ultra-ràpides als seus clients 'Prime' en aquestes ciutats i esperen que en un futur molt proper clients d'altres comunitats es vegin beneficiats d'aquest servei ultra ràpid.

No hay comentarios:

Publicar un comentario